Persoon Geboorte / Geboortetijd Huidig jaar / Tijd
Geslacht
Persoon Huidig jaar
Kalender jaar
Maand
Dag
2022
5 N
7 N
2034
5 N
20 N
Astrologisch jaar
Maand
Dag
2022
7 N
7 N
2034
7 N
20 N
Veranderende Parkha

Wind richtingen

Allerbest Sun image

Lucht medicijn NAM-MEN is zeer goed voor het oplossen van medische problemen en ziektes, dus zeer goed voor de richting waarin een dokter gezocht moet worden in verband met ziekte. De beste richting voor de voorzijde van het huis waar in gewoond wordt.

Beste Vajra image

Leven ondersteuning SOG-TSO is goed voor de levenskracht. Het is aan te raden om het hoofdeinde van het bed in deze richting te plaatsen indien er ziekte optreed of als men niet goed slaapt. Een goede richting om leraren en behulpzame mensen te vinden.

Beter KnotOfEternity image

Welstand PAL-KEY gunstige richting voor het vinden van geluk en het toenemen van fortuin. Goede richting om aankopen te doen en relaties op te bouwen.

Goed Swastika image

Geluksbericht CHA-LÖN een goed richting voor reizen en de plaats / richting om studies of meditaties te doen. In deze richting kan geluk gevonden worden. Goede richting voor het vergroten van organisatorische en management vaardigheden.

Slecht Triangle image

Verwondingen NÖ-PA in deze richting kunnen ongelukken en tegenslagen zoals geldverlies, ruzies en rechtszaken voorkomen.

Slechter FivePoints image

Vijf demonen DRE-GNA deze richting stelt ons bloot aan demonische invloeden, verlies van vriendschappen en relaties en ongevallen. Geadviseerd wordt om een afbeelding van een afkoopsom in deze richting te leggen om de demonen te misleiden.

Slechtst Phurba image

Leven verkortende demonen DÜ-CHÖ is een levens bedreigende richting omdat de demonen in kwestie de levenskracht stelen. In deze richting kunnen ook slechte seksuele ervaringen optreden, relaties verloren gaan en ontrouw in zijn algemeenheid. Aanbevolen wordt om in deze richting een Phurbai neer te leggen.

Allerslechtst CorporalPunishment image

Lijfstraf LU-CHEY bedreigt afhankelijk van de Parkha een bepaald deel van het lichaam. In deze richting is het mogelijk dat een faillissement, ongeneeslijke ziektes, berovingen en andere levensbedreigende zaken optreden.